6-voudige keerwand mal

3

Voor de uitbreiding van de productiecapaciteit heeft Consmema een aantal stalen mallen geleverd aan een klant in België en Nederland. Dit betreffen mallen voor L-keerwanden, uitgevoerd in twee verschillende hoogtes en ook in twee verschillende lengtematen.

Deze keerwanden worden zowel gebruikt bij infrastructurele projecten, als ook in de agrarische sector. Hierbij moet men denken aan grondkering bij hoogteverschillen, maar ook het maken van sleufsilo’s.

Op de kopse kant worden de betonelementen voorzien van vellingkanten voor een zandspleet, aan de bovenzijde zijn de producten over de lange zijde voorzien van afrondingen op de hoeken.

De mallen worden toegepast binnen de bestaande machinelijn en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. In deze machinelijn kan de mal worden geroteerd en worden de betonproducten gelost door de kopschotten in langs richting te verplaatsen.

Elke mal is op zichzelf voorzien van een snelkoppelingsdeel, bedieningsventiel, hydraulische cilinder en een bewegingswerk middels stangen. Middels de snelkoppeling kan de mal worden aangesloten op het hydraulisch systeem van de machinelijn en vervolgens bediend worden op de mal. Voor een duurzame afdichting zijn de kopschotten voorzien van een rubber pees.

Typische kentallen van een dergelijke mal zijn: 8 m lengte en een gewicht van 9 ton.

Technische specificaties

Omschrijving Keerwand mal
Capaciteit 6 stuks
Afmeting 7,6 x 2,1 x 1,1 meter
Massa 9 Ton
Disciplines Engineering, productie, conservering, assemblage
Materiaal Staal
Techniek  Hydraulisch krimpend
Vragen over dit project, of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem dan contact met mij op.
Contact
Djurre Lucardie | Sales Manager