Accountmanager Prefab Beton Industrie Duitsland

Salesmanager Prefab Beton Industrie

Terug naar overzicht
9 oktober 2023

Voel jij je thuis in een commerciële functie die niet in beton gegoten is, waardoor je veel vrijheid krijgt om jouw eigen initiatieven te tonen? In deze internationale rol als Salesmanager richt je je op het uitbreiden van het klantenbestand en sta je aan de basis van de verdere groei van Consmema. Belangstellend geworden naar de functie en organisatie? Lees dan snel verder!

Maak het verschil als Salesmanager Prefab Beton Industrie bij Consmema in Zwolle

Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand met het oog op lange termijn samenwerkingen. Jouw focus ligt op de prefab betonindustrie in de Nederlandse en Duitse markt. In jouw rol adviseer je nieuwe en bestaande klanten, bouw je vertrouwensrelaties op en onderhoud je contact. Hierdoor kun je je eigen netwerk verder uitbreiden en nieuwe markten verkennen. Om klanten te helpen met complexe technische vraagstukken zet je specialisten binnen Consmema in. Je bent een belangrijke schakel in het bouwen van langdurige relaties en het succesvol verkopen van stalen betonmallen tot complete installaties. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur en werkt nauw samen de directeur eigenaar, projectleiders en je collega salesmanager.

Kortom, jij bent succesvol in het:
• signaleren en werven van nieuwe opdrachten;
• voeren van commerciële gesprekken met een technische invalshoek;
• opbouwen en onderhouden van klantrelaties voor de lange termijn.

Voor deze vacature neem jij mee:

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je schakelt snel tussen verschillende gespreksniveaus, van directie tot productie. Je bent commercieel sterk, toont veel zelfinitiatief en je hebt interesse in de techniek. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar vind je het ook belangrijk om betrokken te zijn bij jouw collega’s

Vink jij deze checklist ook af?
• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 5 jaar succesvolle saleservaring, bij voorkeur internationaal;
• ervaring in/affiniteit met techniek en/of de betonsector.
• volwaardige gesprekspartner voor zowel directeur eigenaren, op kantoor als op de werkvloer;
• beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Jouw werkgebied

Je komt te werken vanuit het hoofdkantoor van Consmema, gevestigd in Hattemerbroek direct langs de A28. Dit is onder andere goed bereikbaar vanuit Zwolle, Amersfoort en Utrecht via de A28. Daarnaast is het kantoor vanuit bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen ook goed bereikbaar via de A50. Het merendeel van de week ben jij onderweg naar klanten in onder andere Nederland en Duitsland.

Als enthousiaste Salesmanager Prefab Beton Industrie kun jij rekenen op:

Een dynamische werkomgeving met betrokken collega’s, innovatieve projecten en aansprekende klanten. Consmema is een sterke en groeiende organisatie waarbij hard werken en onderling plezier samenkomen. In deze uitdagende functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid, waardoor er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en initiatieven te delen en toe te passen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris tot € 5.500,- bruto per maand;
• 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen;
• pensioenregeling bij PMT;
• telefoon, laptop en auto van de zaak;
• doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden richting de toekomst.

Werken bij Consmema

Consmema maakt, samen met KTB Machinery en Rothi, onderdeel uit van The Machinery Group. Consmema is een innovatieve speler in de betonindustrie. Naast het leveren van hoogwaardige producten, bedenken zij ook slimme oplossingen voor hun klanten. Samen met 70 collega’s werken zij aan innovatieve projecten binnen de sectoren prefab betonindustrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore en machine- en apparatenbouw. De turnkey projecten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd, van concept tot realisatie.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ad Veldhuizen via telefoonnummer 06-24611672 of mail naar ad@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Interesse?

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu voor de functie van Accountmanager Prefab Beton Industrie Duitsland bij The Machinery Group. Wij werken voor deze vacature samen met AV. U kunt reageren via onze website en geeft daarmee toestemming dat AV uw gegevens ontvangt en hier een terugkoppeling op zal geven. Zie ook: https://www.av.nl/vacatures/vacature-salesmanager-prefab-beton-industrie-zwolle-577778-11.html?utm_source=Vacature&utm_medium=Mailing&utm_campaign=ConsmemaSM