Werken bij

Consmema-Rothi-KTB-04.1

Over ons

Consmema is een dynamisch en groeiend bedrijf. We werken doorlopend aan de meest uitdagende projecten voor verschillende klanten. Onze opdrachten komen bijvoorbeeld van onderzoeksinstellingen, machine- en apparatenbouwbedrijven, de prefab (beton)industrie en de on- en offshoresector. Dat vraagt om creativiteit en innovatie en dat is precies wat wij onze klanten bieden.

Wat kunnen wij jou bieden?

Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden kun je je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder óf specialist. Bekijk de vacatures hieronder of klik hier en stuur een open sollicitatie!

Constructiebankwerker / samensteller (32-40 uur)

24 januari 2022

Uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden Ben je ‘klaar’ met het standaard, repeterende werk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend en innovatief bedrijf? Dan is Consmema het bedrijf voor jou. Kijk ook eens naar onze projecten. Consmema is onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van KTB Machinery en Rothi. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek ontwikkelen…

Lees verder
Heeft u vragen, of staat jou droom vacature er niet tussen?