Machinebouw & Metaalwerken

IMG_0111

Sinds 1924 uw betrouwbare partner voor complexe lasconstructies

U bent op zoek naar een deskundige en ervaren partner voor het uitbesteden van uw metaalwerken? Als gerenommeerde metaalbouwer bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan een eeuw ervaring in de metaalbranche hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en gekwalificeerde specialist.

Gecertificeerde expertise voor uiteenlopende metaalwerken

Onze vakmensen beschikken over diepgaande kennis en jarenlange ervaring met diverse metaalsoorten, waaronder rvs, staal en aluminium. Of het nu gaat om kleine klusjes of complexe, omvangrijke projecten, wij garanderen een professionele aanpak en uitstekende kwaliteit. Dankzij onze gecertificeerde lasexperts kunnen wij lasconstructies van de hoogste kwaliteit realiseren.

Snelle doorlooptijden en nauwgezette afwerking

Wat uw opdracht ook precies inhoudt, wij streven ernaar deze zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Dankzij onze state-of-the-art faciliteiten en geavanceerde apparatuur kunnen wij korte doorlooptijden garanderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Naast een vlotte uitvoering, kenmerken onze metaalwerken zich door een nauwgezette afwerking tot in het kleinste detail. Onze vakmensen laten niets aan het toeval over en leveren telkens weer werk van de hoogste kwaliteit af.

Uw ervaren partner voor metaalwerken

Met meer dan een eeuw ervaring in de metaalbranche hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en gekwalificeerde specialist. Laat uw metaalwerken dan ook over aan onze deskundige vakmensen en profiteer van onze jarenlange expertise, korte doorlooptijden en nauwgezette afwerking.

Uw one stop shop voor al uw metaalwerken

Bent u momenteel bezig met een project waarbij u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de bouw van uw producten of metaalwerken? Of wilt u volledig ontzorgd worden voor de bouw van uw producten? Wij staan klaar om u te ondersteunen met:

  • Engineering en bouwen van (complexe) lasconstructies
  • Modules en halffabricaten in staal, aluminium of RVS
  • Gecertificeerd laswerk
  • Plaatbewerking
  • Frames & constructiewerk
  • Machines & apparatenbouw
  • Skidbouw
  • Kranenbouw
  • Hijs & hefmiddelen

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om uw volgende project tot een succes te maken.

.


Zij gingen u voor

Zie hieronder een kleine greep uit diverse opgeleverde opdrachten:

tandwiel
“'Samen bouwen we slimmer aan de werken van morgen'”
tandwiel
Heeft u vragen, of interesse om samen met ons uw project op te pakken?
Neem contact op
Machinebouw & Metaalwerken