Prefab betonindustrie

IMG_0059

Uw duurzame partner voor de prefab betonindustrie

Voor de prefab betonindustrie ontwerpen en produceren wij stalen betonmallen voor de meest uiteenlopende producten: van betonmallen voor standaard kolommen tot complete installaties. Op verzoek leveren wij onze producten inclusief ge√Įntegreerde voorspanbanken en hydraulische bediening. Samen met ons zusterbedrijf KTB-Machinery kunnen we u volledig ondersteunen met al uw wensen voor uw prefab beton productielocatie. Out of the box concepten, we innoveren om te verbeteren voor u. We verkopen niet zo maar een mal of oplossing, maar willen u de beste maatwerk oplossing leveren voor uw productie locatie.

Duurzaamheid

Onze klanten zien we als partners waarmee we samen duurzaam willen bouwen. We investeren graag in duurzame relaties voor lange termijn en zien u graag terugkomen. Met ons moderne bedrijfspand met warmtepomp en enorme hoeveelheid zonnepanelen produceren wij onze innovatieve oplossingen volledig energieneutraal! Wilt u ook starten met duurzaam bouwen? Wij zijn klaar voor de toekomst, klaar voor u. Wanneer kunnen we u helpen?

Zijn jullie op het moment met een interessant project bezig waarin we jullie zouden kunnen ontzorgen? Om uw bedrijf in staat te stellen een zo optimale productie en betrouwbare performance te waarborgen ontzorgen we u graag van A tot Z met uw uitdagende projecten.

We helpen jullie graag op het gebied van:

  • Stalen betonmallen
  • Productielijnen en productie optimalisatie
  • Robotisering & automatisering
  • Mal & producthandling
  • Kranenbouw
  • Turn-key projecten

We zien uw offerteaanvraag graag tegemoet! 

tandwiel
tandwiel
Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem contact op.
Contact
Prefab betonindustrie