Prefab Beton Industrie

Levvel_fabriek_-_vulstation_zijde-_Levvel_v2

Consmema: de expert in prefab betonmallen met 100 jaar ervaring

Sinds 1924 zijn we ijzersterk in complexe metaalwerken. Of u nu op zoek bent naar een simpele betonmal voor stapelblokken of een complex en uniek ontwerp, wij staan voor u klaar. We ontwerpen en realiseren innovatieve prefab betonmallen voor elke toepassing die u maar kunt bedenken. Geen uitdaging is ons te groot: of het nu gaat om bijzondere vormen, unieke ontwerpen, hoge kwaliteitseisen of minimale toleranties, onze ervaring en innovatiekracht vinden altijd een praktische oplossing.

Staal en beton zijn onze speelvelden, waarop we al tientallen jaren met succes opereren. Ons team van specialisten combineert kennis en capaciteiten voor  bedenken en realiseren van innovatieve oplossingen.

Duurzaam

Onze klanten zien we als partners waarmee we samen duurzaam willen bouwen. We investeren graag in duurzame relaties voor lange termijn en zien u graag terugkomen. Met ons moderne bedrijfspand met warmtepomp en enorme hoeveelheid zonnepanelen produceren wij onze innovatieve oplossingen volledig energieneutraal! Wilt u ook starten met duurzaam bouwen? Wij zijn klaar voor de toekomst, klaar voor u. Wanneer kunnen we u helpen?

Prefab betonmallen

Ons portfolio op het gebied van prefab betonmallen groeit snel, mede ook door de toegenomen vraag naar prefab bouw in de afgelopen jaren. Als specialist in prefab betonmallen bieden we een breed scala aan stalen prefab betonmallen, o.a. directe ontkistingmallen, architectonische mallen, kolommallen, mallen wanden, (dek)vloermallen tot 3D elementen, mallen garageboxen, mallen milieucontainers, mallen tribune-elementen, mallen windmolenschachten en mallen prefab woningen. Betonfabrieken vertrouwen op ons voor creatieve en efficiënte oplossingen, waarbij we met onze jarenlange ervaring bewezen technieken aan nieuwe toepassingen koppelen.

Lees hier meer informatie over onze maatwerk stalen prefab betonmallen:

Inframallen

De eisen voor kunstwerken binnen infrastructurele projecten worden steeds hoger. Denk aan geluidschermmallen, acquaductmallen, levvel blocs mallen, rioleringsmallen, kelder- en schachtmallen. Onze bekistingen voldoen aan deze eisen, zowel in vorm als esthetiek. Met onze bekistingen dragen we bij aan betonnen meesterwerken in onze samenleving.

Batterijmallen

Onze batterijmallen zijn flexibel en gebruiksvriendelijk, ontworpen voor een efficiënte productie van diverse precast betonproducten. Met verschillende opties voor zijpanelen en bodembekisting, bieden we maatwerk voor elke behoefte.

Cabines en 3D mallen

Cabines en 3D mallen

Van huisjescabines, energiecabines, gevangeniscellen, garagebox, tot woningelementen, onze mallen staan bekend om hun robuuste kwaliteit en maatvastheid. We engineeren en produceren in eigen huis, waardoor elke vorm realiseerbaar is.

Stapelblokmallen

Bij ons vindt u stapelblokmallen van robuuste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevig en solide plaatwerk, waardoor ze altijd maatvast zijn en voorzien van massieve vellingkanten. Onze mallen worden door tal van klanten gebruikt voor het vervaardigen van stapelbare legoblokken. Deze blokken zijn ideaal voor diverse (tijdelijke) toepassingen, zoals het creëren van scheidingswanden, opslagloodsen, geluidswanden en brandwerende muren.

Carrousel tafels en systemen

Voor de productie van breedplaatvloeren en prefab wanden hebben we ook ruime ervaring en bieden we maatwerk carrousel tafels aan die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze systemen garanderen een efficiënte en kwalitatieve productie.

Kanteltafels

Onze hydraulische maatwerk kanteltafels zijn ideaal voor de productie van diverse producten, zoals geluidswerende wanden. Klanten waarderen de flexibiliteit en kwaliteit die onze tafels bieden.

Met onze geavanceerde hydraulische kanteltafels bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om een breed scala aan producten te vervaardigen. Dit omvat onder meer wanden met geluidswerende eigenschappen.

Mallen keerwanden en kolommen

Onze mallen voor keerwanden en kolommen zijn essentieel in de grond-, weg- en waterbouw. Ze zijn onderhoudsarm en volautomatisch te bedienen, wat zorgt voor strakke en esthetisch hoogwaardige resultaten.

De keerwanden die met onze mallen worden gemaakt, vinden hun toepassing in diverse gebieden. Ze worden niet alleen gebruikt voor verschillende soorten opslag en als milieuvoorzieningen, maar ook in de weg- en waterbouw speelt hun rol een belangrijke factor. Wij staan klaar om met u samen te werken en te zorgen dat ook uw projecten van de hoogste kwaliteit zijn.

Mallen milieucontainers en productiebanen

Van bescherming voor ondergrondse vuilverzamelbakken tot complete productiestraten voor breedplaatvloeren, onze mallen en systemen bieden innovatieve en efficiënte oplossingen voor de betonindustrie.

Kranenbouw

In de wereld van bouw en constructie is betrouwbaarheid geen optie, maar een vereiste. Bij CONSMEMA begrijpen we dit als geen ander. Met onze jarenlange ervaring in de kranenbouw voor de prefab betonindustrie, hebben we voor een breed scala aan (inter)nationale klanten mogen werken. Onze missie? Het leveren van niet zomaar hijsinstallaties, maar innovatieve oplossingen die uw projecten naar een hoger niveau tillen.

Uw project, onze zorg

Zijn jullie op het moment met een interessant project bezig waarin we jullie zouden kunnen ontzorgen? Om uw bedrijf in staat te stellen een zo optimale productie en betrouwbare performance te waarborgen ontzorgen we u graag van A tot Z met uw uitdagende projecten.

Met bijna een eeuw aan ervaring is Consmema BV dé specialist in stalen prefab betonmallen. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jouw project kunnen betekenen.

“Samen bouwen we slimmer aan de werken van morgen”


Zij gingen u voor

Zie hieronder een kleine greep uit diverse opgeleverde opdrachten aan Prefab Betonmallen:

tandwiel
“'Samen bouwen we slimmer aan de werken van morgen'”
tandwiel
Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem contact op.
Contact
Prefab Beton Industrie