Pand 2021

Productielocatie

Uitgebreid machinepark voor Energiezuinige Productie in Onze State of the Art Productielocatie

Als u op zoek bent naar een partner die u niet alleen voorziet van geavanceerde productiemogelijkheden, maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij The Machinery Group aan het juiste adres. Ons uitgebreid machinepark is gehuisvest in een state of the art productielocatie, ontworpen om efficiëntie en energiezuinige productie te maximaliseren. Dankzij onze geavanceerde technologieën en apparatuur kunnen wij de meest complexe productieprocessen aan, terwijl wij tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het milieu.

Energieneutrale Productie: Zonnepanelen en Warmtepomp

Wij geloven dat duurzaamheid en productie hand in hand kunnen gaan. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een energieneutrale productie, met behulp van zonnepanelen en een warmtepomp. Onze zonnepanelen zorgen voor een constante toevoer van groene energie, terwijl onze warmtepomp zorgt voor een efficiënte verwarming van onze productiehallen. Door onze 1260 zonnepanelen besparen we maar liefst 339.822 kWh en 220 ton CO2 per jaar! Dat is ongeveer gelijk aan het energieverbruik van bijna 100 huishoudens. We zijn heel trots dat we deze bijdrage aan het milieu kunnen leveren. Door deze investeringen kunnen wij u niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten leveren, maar ook een productieproces dat respect heeft voor onze planeet.

State of the Art Productielocatie

Ons uitgebreid machinepark is gevestigd in een state of the art productielocatie. Met ruim 4800 m² aan productie- en assemblagehallen, voorzien van een maximale hijscapaciteit van 50 ton, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende productieprocessen aan te pakken. Of het nu gaat om mechanische montage, onderhoud van machines of complexe productieopdrachten, onze ervaren professionals staan voor u klaar.

Investeren in Nieuwe Productiemachines

Om aan de top van de productie-industrie te blijven, investeert The Machinery Group continu in nieuwe productiemachines. Of het nu gaat om CNC draai- en freesbanken of conventionele machines voor enkelstuks en eenvoudige producten, wij zorgen ervoor dat onze apparatuur altijd up-to-date is.

Uitgebreid machinepark

Ons machinepark bestaat uit diverse machines die zijn afgestemd op de levering van zowel lichte als zware constructies. Daarmee voeren wij diverse bewerkingen uit waaronder (complexe) lasconstructies, plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen in staal, aluminium en RVS voor opdrachtgevers in diverse sectoren.

Certificeringen

Wij zijn NEN-EN ISO-9001:2015, NEN-EN 1090-1 / NEN-EN 1090-2:2018t/m EXC.3 / NEN-EN 1090-3:2019 t/m EXC.3 en NEN-EN ISO 3834-2:2021 gecertificeerd. Ook beheersen wij vele voorkomende lasprocessen zoals MIG/MAG, TIG en OP-lassen (onderpoederlassen). Complexe lasconstructies voeren we uit onder EN-ISO 15614-1 en 2, EN-ISO 9606-1 en 2, ASME IX, AWS D1.1, D1.2 en D1.6 certificeringen laskwalificaties.