Pand 2021

Productielocatie

Uitgebreid Machine Park voor Energiezuinige Productie in Onze State of the Art Productielocatie

Als u op zoek bent naar een partner die u niet alleen voorziet van geavanceerde productiemogelijkheden, maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij The Machinery Group aan het juiste adres. Onze uitgebreid machine park is gehuisvest in een state of the art productielocatie, ontworpen om efficiëntie en energiezuinige productie te maximaliseren. Dankzij onze geavanceerde technologieën en apparatuur kunnen wij de meest complexe productieprocessen aan, terwijl wij tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het milieu.

Energieneutrale Productie: Zonnepanelen en Warmtepomp

Wij geloven dat duurzaamheid en productie hand in hand kunnen gaan. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een energieneutrale productie, met behulp van zonnepanelen en een warmtepomp. Onze zonnepanelen zorgen voor een constante toevoer van groene energie, terwijl onze warmtepomp zorgt voor een efficiënte verwarming van onze productiehallen. Door onze 1260 zonnepanelen besparen we maar liefst 339.822 kWh en 220 ton CO2 per jaar! Dat is ongeveer gelijk aan het energieverbruik van bijna 100 huishoudens. We zijn heel trots dat we deze bijdrage aan het milieu kunnen leveren. Door deze investeringen kunnen wij u niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten leveren, maar ook een productieproces dat respect heeft voor onze planeet.

State of the Art Productielocatie

Ons uitgebreide machine park is gevestigd in een state of the art productielocatie. Met ruim 4800 m² aan productie- en assemblagehallen, voorzien van een maximale hijscapaciteit van 50 ton, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende productieprocessen aan te pakken. Of het nu gaat om mechanische montage, onderhoud van machines of complexe productieopdrachten, onze ervaren professionals staan voor u klaar.

Investeren in Nieuwe Productiemachines

Om aan de top van de productie-industrie te blijven, investeert The Machinery Group continu in nieuwe productiemachines. Of het nu gaat om CNC draai- en freesbanken of conventionele machines voor enkelstuks en eenvoudige producten, wij zorgen ervoor dat onze apparatuur altijd up-to-date is. Recentelijk hebben we ook een tweetal las cobots toegevoegd aan onze productie voor een unieke samenwerking tussen een cobot en

medewerker. Dit alles stelt ons in staat om de kwaliteit en efficiëntie te leveren die onze klanten van ons verwachten. Wij zijn klaar voor u. Klaar voor de toekomst.

Diversiteit aan machines

Rothi beschikt over verschillende CNC draai- en freesbanken. Ook hebben wij diverse conventionele machines voor enkelstuks en eenvoudige producten, waarvoor CNC-instellen niet de beste oplossing is. Deze machines zijn ook zeer geschikt voor revisie en aanpassingen.

Op onze lasafdeling staan diverse machines voor uiteenlopende opdrachten. De volledige machinelijst kunt u hieronder zien. Uiteraard investeert Rothi continu in nieuwe productiemachines.

Wilt u meer weten over onze productiemogelijkheden of hoe wij duurzaamheid integreren in onze processen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen.

https://rothi.nl/over-ons/fabriek/

Uitgebreid machinepark

Ons machinepark bestaat uit diverse machines die zijn afgestemd op de levering van zowel lichte als zware constructies. Daarmee voeren wij diverse bewerkingen uit waaronder (complexe) lasconstructies, plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen in staal, aluminium en RVS voor opdrachtgevers in diverse sectoren.

Grote productieruimte

Op vrijdag 21 juli 2017 verhuisden wij samen met ons zusterbedrijf KTB-Machinery naar ons nieuwe pand in Hattemerbroek. In oktober volgde ons andere zusterbedrijf Rothi. Wij beschikken nu over een grote productieruimte van in totaal 4.800m² met een maximum hijscapaciteit van 50 ton.

Certificeringen

Wij zijn NEN-EN ISO-9001:2015, NEN-EN 1090-1 / NEN-EN 1090-2:2018t/m EXC.3 / NEN-EN 1090-3:2019 t/m EXC.3 en NEN-EN ISO 3834-2:2021 gecertificeerd. Ook beheersen wij vele voorkomende lasprocessen zoals MIG/MAG, TIG en OP-lassen (onderpoederlassen). Complexe lasconstructies voeren we uit onder EN-ISO 15614-1 en 2, EN-ISO 9606-1 en 2, ASME IX, AWS D1.1, D1.2 en D1.6 certificeringen laskwalificaties.