jan-de-nul-boot

CONSMEMA BOUWT ANCHOR RAMP & LOCKING SYSTEM VOOR JAN DE NUL

Terug naar overzicht
14 juli 2023

OVER JAN DE NUL GROUP (www.jandenul.com)

Jan De Nul Group geeft vorm aan water en land. Ze maken het opwekken van offshore energie mogelijk en ze houden waterwegen op diepte. Ze bouwen nieuwe havens en creëren extra land. Ze realiseren complexe infrastructuurwerken en zetten elk type gebouw. Elke vorm van verontreiniging pakken ze aan. Dankzij de vruchtbare wisselwerking binnen de organisatie Jan de Nul kunnen ze totaaloplossingen aanbieden waarbij ze één, meerdere of zelfs alle activiteiten combineren. 

Door een creatieve en innovatieve aanpak behalen ze duurzame en succesvolle resultaten. Bij Jan de Nul kan de klant op beide oren slapen. Vandaag, maar ook morgen.

Voor onze klant Jan de Nul hebben we de afgelopen periode weer diverse uitdagende metaalwerken mogen produceren. Wekelijks ontzorgen we Jan de Nul met diverse draai en freeswerken tot en met meer complexe laswerken. Voor Jan de Nul bieden we hier onze toegevoegde waarde door een effectieve samenwerking, uitstekende kwaliteit en snelle levertijden te realiseren. 

Duurzaamheid

Onze klanten zien we als partners waarmee we samen duurzaam willen bouwen. We investeren graag in duurzame relaties voor lange termijn en zien u graag terugkomen. Met ons moderne bedrijfspand met warmtepomp en enorme hoeveelheid zonnepanelen produceren wij onze innovatieve oplossingen volledig energieneutraal! We zijn er dan ook trots op dat we wekelijks een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de werken van Jan de Nul.

Op de foto ziet u een tweetal producten, genaamd support on anchor ramp en een locking system deck Hatch M33, die CONSMEMA recentelijk voor Jan De Nul heeft geproduceerd.

Support on Anchor Ramp

Anchor ramp is de constructie waar het anker op rust in zeevast positie. Zie bovenstaand schip, rood gearceerd cirkel en foto onder (licht grijze element).

Locking System deck Hatch M33

is het sluitingsmechanisme om de luiken aan dek waterdicht af te sluiten.