Zager/logistiek medewerker

Rothi BV is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en KTB-Machinery. Vanuit ons pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. Rothi BV is een machinefabriek met ongeveer 15 goed opgeleide en zelfstandige medewerkers die gespecialiseerd is op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine series max. ± 150 stuks, onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk, en veelal actief in de volgende branches: Algemene machine- en apparatenbouw, tabaksverwerkende industrie, bandenproductie industrie, procesindustrie en voedings- en levensmiddelenindustrie. Er wordt gewerkt met 9 CNC machines en 4 conventionele draai- en freesmachines.

Doel van de functie:

In deze functie van zager/logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de het zagen van materialen ter voorbereiding voor de verspaners. Je maakt de materialen gereed zodat ze bewerkt kunnen worden op onze conventionele en CNC gestuurde machines. Tevens ben je verantwoordelijk voor de transporten die regelmatig moeten gebeuren. Incidenteel staat je zelf ook achter een machine als operator.

Benodigde competenties:

Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die goed kan samenwerken. Je hebt inzicht in de processen en bent alert op mogelijk verbeteringen. Je bent in het bezit van een MBO 2 werk- en denkniveau. Kennis van de metaalbranche is wenselijk maar zeker niet noodzakelijk. Heb je de kennis niet dan leren wij het je graag. Tevens dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Ons aanbod:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed salaris dat afhankelijk van je kennis tussen de € 2.100,00 en € 3.100,00 zal bedragen. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld.

Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren middels het sturen een CV naar gert.burink@rothi.nl of bel Gert op telefoonnummer 0578696844.