Consnema_0001_Layer-57

Over ons

Sinds 1924 ijzersterk in complexe metaalwerken

Al bijna 100 jaar levert Consmema hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. Wij zijn een allround partner die denkt in oplossingen en efficiënt en kwalitatief goed productiewerk levert. Wij ontzorgen opdrachtgevers in diverse sectoren met onze klantgerichte en pragmatische aanpak: van engineering in 3D tot (complexe) lasconstructies, mechanische plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen.

Veelzijdige professionals

We investeren voortdurend in nieuwe technologie en apparatuur. Zo beschikken we altijd over de modernste en meest efficiënte productieprocessen. Daarmee kunnen onze veelzijdige professionals optimale doorlooptijden realiseren en beschikt u als klant over producten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de innovatieve kracht van onze engineering, gecombineerd met de inzet van 3D-tekenprogramma’s, creëren we steeds weer slimme en solide antwoorden op complexe vraagstukken. Ook voor efficiënt (uitvoerend) productiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Consmema beheerst het gehele proces van engineering tot productie, montage, service en onderhoud.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Bent u momenteel bezig met een project waarbij u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de bouw van uw producten, metaalwerken of betonmallen? Wij staan klaar om u te ondersteunen met:

  • Innovatieve lasconstructies
  • Halffabricaten in staal, aluminium of RVS
  • Engineering en productiewerk
  • Gecertificeerd laswerk
  • Tijdelijke extra productiecapaciteit

Het is ons doel om u niet alleen te voorzien van wat u nodig heeft, maar om samen met u te werken aan het realiseren van uw visie. Of het nu gaat om stalen betonmallen / bekisting, kranenbouw, frames & constructiewerk, hijs- en hefmiddelen, machines en apparaten, of modules en halffabricaten, wij zijn hier om u te helpen.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Uw project verdient de beste zorg en expertise. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw ambities. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in uw volgende project. We kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden te verkennen en u te ontzorgen met uw metaalwerken.