Randelement mallen – CER Rotterdam

Prefab elementen CER Martens prefab beton 4

Consmema heeft verschillende mallen geleverd aan Martens ten behoeve van de Container Exchange Route (CER). De CER wordt een nieuwe weg welke enkel bestemd is voor het vervoer van containers tussen de loskade en de diverse omliggende bedrijven Maasvlakte 2. De CER is een combinatie gevormd door Koninklijke VolkerWessels ondernemingen KWS en Van Hattum en Blankevoort.

In totaal worden er ruim 1.500 prefab randelementen geproduceerd, dit zijn verschillende varianten met zijden die recht, oplopend en aflopend zijn. Er worden hoge, architectonische, eisen aan de elementen gesteld.

Door de relatie met Martens was het voor Consmema mogelijk om in een vroeg stadium betrokken te raken bij het project. Gezamenlijk is nagedacht over het benodigde concept van de mallen. Consmema heeft de mallen vervolgens geëngineerd en gebouwd. Door het uiteindelijke ontwerp van de mallen is het mogelijk om verschillende type elementen in één mal te storten zonder concessies te doen aan de kwaliteit en werkbaarheid.

Voor meer informatie rondom deze opdracht, kijk ook verder op de projectpagina van Martensgroep

Technische specificaties

Jaar 2020
Project
Container Exhange Route
Klant
Martens Beton
Disciplines
Ontwerp; productie
Vragen of interesse om met ons uw Prefab project op te pakken? Neem contact op.
Contact
Randelement mallen – CER Rotterdam