Werken

Word jij onze nieuwe Technisch Commercieel Projectleider?

Terug naar overzicht
12 april 2024

Wij gaan de uitdaging niet uit de weg!! En jij?

Voor Consmema & KTB Machinery zijn wij op zoek naar een:

 Technisch Commercieel Projectleider (projectmanager/projectcoördinator)

Ben jij een gedreven Technisch Commercieel Projectleider met een WTB achtergrond en een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Ben je klaar om je talenten in te zetten in een dynamische en groeiende organisatie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou bij CONSMEMA en KTB MACHINERY!

Wat ga je doen?

In deze functie van projectleider ben verantwoordelijk voor meerdere projecten.  Hierbij houd je overzicht over de vorderingen van het project, de projectkosten en de begrote uren. Tot de taken behoren het zelfstandig uitwerken van offertes, het inkopen van materialen en uitbesteden aan derden, bewaken van de inkooplevertijden en het melden van processtagnatie. Je hebt contact met de opdrachtgevers en bewaakt de levertijden. Tijdens het uitvoeren van het project ben jij het aanspreekpunt en houd je alles in de gaten. Daarnaast kun je makkelijk schakelen naar een meer commerciële rol waarbij de je kansen die bij onze opdrachtgevers ziet en daar actief op inspeelt.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met: een WTB achtergrond,  aantoonbaar HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring of opleiding, die binnen een korte inwerktijd zelfstandig deze functie zou kunnen vervullen. Vrijheid, dynamiek en werken aan innovatieve projecten voor aansprekende klanten spreken jou aan. 

Je bent communicatief vaardig, commercieel, nauwkeurig, stressbestendig en kunt goed plannen. Je  bent instaat om na een inwerkperiode zelfstandig deze uitdagende functie vorm te geven. Je beschikt over ervaring in de machinebouw. Tijdens de inwerkperiode, maar natuurlijk ook erna, zijn er meerdere collega projectmanagers/ engineers die je wegwijs zullen maken in “onze wereld”.  

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Een goed salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding maximaal € 5.000,00. De CAO voor de metaalbewerkingbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld. Deze functie kan ook voor 32 of 36 uur ingevuld worden.

Wij zijn voornemens je een jaarcontract aan te bieden die na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract.

Wie zijn wij?

Consmema en KTB Machinery zijn een onderdeel van de Machinery Group en is centraal gelegen aan de A28 onder de rook van Zwolle. Vanuit ons pand werken wij aan innovatieve projecten. Samen met meer dan 65 collega’s ontzorgen wij onze opdrachtgevers  binnen de prefab (beton) industrie, onderzoeksfaciliteiten, on- en offshore, machine- en apparatenbouw. Onze innovatieve turnkey projecten worden in eigen beheer van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Maak je interesse kenbaar via administratie@consmema.nl en wie weet drinken we binnenkort vrijblijvend een kopje koffie om elkaar te leren kennen.    

Wij kijken uit naar je sollicitatie!