Voor wie wij werken

Of u nu werkt in de prefab betonindustrie, de machinebouw en metaalwerken, de maakindustrie, de on- en offshorebranche of een onderzoeksinstelling, onze professionals staan voor u klaar. Met hun kennis en ervaring zorgen zij er in combinatie met ons uitgebreide machinepark voor dat uw wens wordt vertaald in een optimaal eindproduct. Geen project is voor ons te groot of te klein.

Daarom Consmema

Klantgericht

U staat bij ons centraal. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als u dat bent.

Innovatief

De enige constante is verandering. Daarom veranderen wij continu mee. Wij zijn toonaangevend in het vinden van innovatieve oplossingen.

Vakkundig

100 jaar ervaring en kennis in kwalitatief hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. Onze medewerkers zijn specialist op hun eigen vakgebied. Professionals die meedenken naar robuuste oplossingen voor de lange termijn.

Betrouwbaar

U kunt bij ons vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige en degelijke oplossingen. Altijd!

Duurzaam

Wij produceren onze innovatieve oplossingen in een prachtig en modern energieneutraal pand langs de verkeersaders A28 en A50 in Hattemerbroek. Klaar voor de toekomst. Klaar voor u.

tandwiel
“Een betonfabriek zoals een betonfabriek er anno 2021 uit hoort te zien” aldus ir. Johan Kooij (dir)” Meer over dit project
tandwiel
Heeft u vragen, of interesse om samen met ons uw project op te pakken?