Garagebox mallen – Juwel

IMG_0033

Voor het produceren van betonnen garages ontwikkeld en produceert Consmema mallen. De betonnen garages hebben afmetingen van 2.8mtr breed en 2.5mtr hoog. En variërend in lengte van 3 tot 7.5 meter lang.

De garages worden monolithisch verticaal gestort. Na het storten en uitharden wordt het product uit de mal gekanteld waardoor de garage direct klaarligt voor afwerking.

Om de hoge productie snelheid te halen heeft Consmema een mal ontwikkeld welke het mogelijk maakt om 5 garages per dag te storten. Dit is mogelijk door een combinatie van trillend verdichten en malverwarming d.m.v. stoomleidingen.

De mal werkt hydraulisch, en is voorzien van een compensatie systeem zodat deze ook bij uitzetting door de hoge temperaturen goed opent. Door specialistisch laswerk wordt de levensduur van de mallen gewaarborgd om zo een hoog kwalitatief product te produceren.

Momenteel zijn wij de 3e complete mal aan het produceren voor onze partner Juwel Fertiggaragen gevestigd in Kamp Lindfort. Gezamenlijk hebben wij de mal tot een succes ontwikkeld en geproduceerd.

Technische specificaties

Omschrijving Garagebox mal
Afmeting 6x3m / 7x3m
Disciplines Engineering, productie, assemblage, montage
Materiaal Staal
Techniek Hydraulische kern
Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem contact op.
Contact
Garagebox mallen – Juwel